AIDC by Rosistem
Cosul tau

Terminale Healthcare

Terminalele mobile de tip Healthcare sunt destinate folosirii în spitale, clinici, farmacii sau laboratoare. Carcasele cititoarelor de coduri de bare sunt vopsite în alb sau culori deschise pentru a se integra ușor în mediul sanitar, iar materialul din care sunt confecționate rezistă la curățare repetată cu substanțe dezinfectante.

Model: DS-2TP31B-3AUF
Hikvision DS-2TP31B-3AUF este o camera cu termoviziune ideala pentru detectarea rapida a temperaturii corporale, cu o precizie ridicata. Echipata cu un senzor termic ce are o rezolutie de 160×120 pixeli, aceasta camera poate fi utilizata pentru masurarea temperaturii in cladirile de birouri, fabrici..
1.494,83 lei
Fara TVA:1.256,16 lei
Model: TC520K-1HEZU4P-A6
Terminalul portabil Zebra TC52-HC (Healthcare - domeniul medical) este un dispozitiv ergonomic si robust. Se foloseste pentru colectarea codurilor de bare 1D si 2D, pentru scanarea documentelor, pentru efectuarea de fotografii si clipuri video. Datele colectate pot fi prelucrate pe terminal, apoi tr..
9.017,37 lei
Fara TVA:7.577,62 lei
Pagina 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.