AIDC by Rosistem
Cosul tau

Solutii complete de gestiune

Solutii complete pentru gestiune.

Model: AST-DSK-1U
Rosistem Assets este o solutie de urmarire a activelor din companie, precum: calculatoare si echipamente IT, mobilier, instrumente si vehicule. Software-ul este de un real folos si pentru gestionarea dosarelor, a cartilor si a imprumuturilor. Solutia este alcatuita dintr-o aplicatie back-office..
2.296,89 lei
Fara TVA:1.930,16 lei
Model: AST-WCE-1UM
Rosistem Assets este o solutie de urmarire a activelor din companie, precum: calculatoare si echipamente IT, mobilier, instrumente si vehicule. Software-ul este de un real folos si pentru gestionarea dosarelor, a cartilor si a imprumuturilor. Solutia este alcatuita dintr-o aplicatie pentru term..
2.296,89 lei
Fara TVA:1.930,16 lei
Model: MSM-DSK-STD
Rosistem Events este o solutie software destinata generarii, imprimarii, scanarii si gestionarii biletelor sau legitimatiilor de acces. Este alcatuita din 3 componente: aplicatie de administrare, aplicatie de generare si tiparire, precum si aplicatie de validare a biletelor sau a legitimatiilor..
1.148,45 lei
Fara TVA:965,08 lei
Model: HVM-DSK-STD
Rosistem Harvesting Management este o solutie software care automatizeaza procesul de gestionare al activitatii de recoltare a fructelor si legumelor cu zilieri. Include aplicatie back-office si aplicatie POS. Aplicatia back-office permite adaugarea si definirea de articole, adaugarea si defini..
2.296,89 lei
Fara TVA:1.930,16 lei
Model: INV-BCL-STD
Rosistem Inventory Collector este o solutie de inventariere destinata utilizarii impreuna cu cititoare de coduri de bare Data Collector. Solutia este alcatuita din doua aplicatii: server si back-office. Aplicatia server creeaza o baza de date in care, cu ajutorul aplicatiei back-office, puteti adaug..
459,38 lei
Fara TVA:386,03 lei
Model: INV-WCE-CTC
Rosistem Inventory CTCE este o solutie software de inventariere a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul integrat CTCE. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil, aplicatie de sincronizare si we..
1.148,45 lei
Fara TVA:965,08 lei
Model: INV-WCE-SAGA
Rosistem Inventory Saga este o solutie software de inventariere a articolelor cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul de gestiune Saga. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil si aplicatie de sincronizare cu Saga.     ..
918,76 lei
Fara TVA:772,06 lei
Model: CIO-WCE-STD
Rosistem Mobile Checking este o solutie de urmarire a fluxului de intrari/iesiri si a stocului curent, alcatuita din 2 aplicatii (back-office si front-office) conectate la o baza de date. Aplicatia back-office se foloseste pe PC pentru setarea nomenclatoarelor de produse, categorii, dimensiuni si cu..
1.148,45 lei
Fara TVA:965,08 lei
Model: BCL-AND-STD
Rosistem Mobile Collector Android este o aplicatie mobila de contorizare a numarului de scanari cu ajutorul terminalelor portabile. Se poate utiliza pentru efectuarea numaratorilor la inventariere sau pentru validarea receptiilor. Prin accesarea optiunii Colectare puteti sa scana coduri de bare..
574,22 lei
Fara TVA:482,54 lei
Model: BCL-WCE-STD
Rosistem Mobile Collector este o solutie mobila de contorizare a numarului de scanari cu ajutorul terminalelor portabile. Se poate utiliza pentru efectuarea numaratorilor la inventariere sau pentru validarea receptiilor. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pen..
574,22 lei
Fara TVA:482,54 lei
Model: INV-WCE-STD
 Rosistem Mobile Inventory este o solutie de inventariere alcatuita din 2 aplicatii: back-office si front-office. Aplicatia back-office se foloseste pe PC pentru a sincroniza informatiile din baza de date cu cele colectate pe terminalele mobile. Aplicatia front-office se instaleaza direct pe te..
918,76 lei
Fara TVA:772,06 lei
Model: INV-AND-STD
Rosistem Mobile Inventory Android este o solutie de inventariere alcatuita dintr-o baza de date si 2 aplicatii: back-office si front-office. Aplicatia back-office se foloseste pe PC si permite deschiderea inventarelor prin importul fisierelor Excel generate inclusiv din aplicatii de gestiune si ment..
918,76 lei
Fara TVA:772,06 lei
Pagina 1 - 12 din 31 (3 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.