AIDC by Rosistem
Cosul tau

Ciel

Solutii mobile pentru aplicatiile de evidenta contabila si stocuri Ciel ERP.

Model: BCD-WIN-CIEL
Rosistem Barcode Ciel este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Ciel.         La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Ciel. Pen..
592,13 lei
Fara TVA:497,59 lei
Model: BCD-WIN-SQL
Rosistem Barcode SQL Server este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din orice baza de date Microsoft SQL Server.         La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare..
592,13 lei
Fara TVA:497,59 lei
Model: WMS-WCE-CIEL
Rosistem Warehouse Ciel este o solutie software pentru gestionarea mobila a activitatilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune Ciel. Aplicatia Rosistem Warehouse Ciel pentru terminale mobile faciliteaza efectuarea de identificari, intrari, iesir..
0,00 lei
Fara TVA:0,00 lei
Pagina 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.