AIDC by Rosistem
Cosul tau

Solutii integrate

Solutii de gestionare a inventarului si activelor companiilor folosind coduri de bare sau tag-uri RFID. Solutii ce va pot ajuta la colectarea, urmarirea si gestionarea a tot ceea ce poate fi etichetat sau codificat.

Model: BCD-WIN-CIEL
Rosistem Barcode Ciel este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Ciel.         La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Ciel. Pen..
597,93 lei
Fara TVA:502,46 lei
Model: BCD-WIN-CTC
Rosistem Barcode CTCE este o aplicatie pentru PC care permite crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru mijloace fixe si obiecte de inventar din sistemul integrat CTCE.         La pornirea aplicatiei se afiseaza lista mijloacelor fixe si a obiectelor de inve..
597,93 lei
Fara TVA:502,46 lei
Model: BCD-WIN-IMM
Rosistem Barcode ImmERP este o solutie software pentru crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele si operatorii listati in ImmERP. Solutia este alcatuita din doua componente: o aplicatia pentru PC si un webservice ce asigura comunicarea intre aplicatia back-office si ImmER..
597,93 lei
Fara TVA:502,46 lei
Model: BCD-WIN-SAGA
Rosistem Barcode Saga este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Saga.La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Saga. Pentru identificarea cat mai precisa ..
597,93 lei
Fara TVA:502,46 lei
Model: BCD-WIN-SQL
Rosistem Barcode SQL Server este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din orice baza de date Microsoft SQL Server.         La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare..
597,93 lei
Fara TVA:502,46 lei
Model: BCD-DSK-MENTOR
Rosistem Barcode WinMentor ajuta la crearea si imprimarea de etichete pentru articolele gestionate cu ajutorul programului de contabilitate WinMentor. Pentru ca transferul de informatii intre aplicatia de tiparire si platforma de contabilitate sa se desfasoare in timp real, este necesar sa detineti ..
597,93 lei
Fara TVA:502,46 lei
Model: INV-WCE-CTC
Rosistem Inventory CTCE este o solutie software de inventariere a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul integrat CTCE. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil, aplicatie de sincronizare si we..
1.195,87 lei
Fara TVA:1.004,93 lei
Model: INV-WCE-SAGA
Rosistem Inventory Saga este o solutie software de inventariere a articolelor cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul de gestiune Saga. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil si aplicatie de sincronizare cu Saga.     ..
956,69 lei
Fara TVA:803,94 lei
Model: INV-AND-SGA
Rosistem Inventory Saga este o solutie software de inventariere a articolelor cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul de gestiune Saga. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil si aplicatie de sincronizare cu Saga.   ..
1.674,21 lei
Fara TVA:1.406,90 lei
Model: WMS-WCE-OCS
Rosistem Mobile OCS este o aplicatie care face legatura intre terminalul mobil al angajatilor din depozit cu comenzile primite intr-un magazin online bazat pe OpenCart. Este o solutie formata din doua componente: o aplicatie pentru terminale mobile, pentru identificarea in depozit a produselor solic..
1.195,87 lei
Fara TVA:1.004,93 lei
Model: WMS-WCE-CIEL
Rosistem Warehouse Ciel este o solutie software pentru gestionarea mobila a activitatilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune Ciel. Aplicatia Rosistem Warehouse Ciel pentru terminale mobile faciliteaza efectuarea de identificari, intrari, iesir..
0,00 lei
Fara TVA:0,00 lei
Model: WMS-WCE-IMM
Rosistem Warehouse ImmERP este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune ImmERP. Poate fi folosita de orice companie, indiferent de marime, pentru administrarea fluxurilor de marfuri si produse. Sunt incluse doua co..
0,00 lei
Fara TVA:0,00 lei
Model: WMS-WCE-OMC
Rosistem Warehouse OMC este o solutie software pentru gestionarea operatiunilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune OMC. Poate fi folosita de orice companie, indiferent de marime, pentru administrarea fluxurilor de marfuri si produse. Este alcatuita din 3 compo..
0,00 lei
Fara TVA:0,00 lei
Model: WMS-AND-OMC
Rosistem Warehouse OMC Android este o aplicatie pentru gestionarea operatiunilor din depozite care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune OMC. Poate fi folosita de orice companie, indiferent de marime, pentru administrarea fluxurilor de marfuri si produse. Se foloseste pe terminale ..
0,00 lei
Fara TVA:0,00 lei
Model: WMS-WCE-SAGA
Rosistem Warehouse Saga este o solutie software pentru gestionarea mobila a activitatilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de gestiune Saga. Contine 2 componente: o aplicatie back-office, pentru PC si o aplicatie front-office, pentru terminalele mobile.  &nb..
3.587,60 lei
Fara TVA:3.014,79 lei
Model: WMS-WCE-MENTOR
Rosistem Warehouse WinMentor este o solutie software mobila pentru gestionarea operatiunilor din depozite, care sincronizeaza datele colectate cu programul de contabilitate WinMentor. Poate fi folosita de orice companie, indiferent de marime, pentru administrarea fluxurilor de marfuri si produse. Co..
0,00 lei
Fara TVA:0,00 lei
Model: WMS-AND-SHOP
Rosistem MerchantPro Warehouse este o solutie de pregatire si validare a comenzilor alcatuita din 2 aplicatii: back-office si front-office. Aplicatia back-office asigura comunicarea intre platforma Shopmania Biz si terminalele mobile. Aplicatia front-office se instaleaza direct pe terminale mobile c..
0,00 lei
Fara TVA:0,00 lei
Pagina 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.