AIDC by Rosistem
Cosul tau

Software pentru agricultura

Model: AGC-WCE-STD
Rosistem AgriCollector este o solutie software pentru colectarea de coduri de bare si tag-uri RFID in agricultura, mai ales in ferme zootehnice, utilizabila pe terminale mobile. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pentru PC.        Cu a..
594,77 lei
Fara TVA:499,81 lei
Model: AGS-WCE-STD
Rosistem AgriScan este o solutie software pentru scanarea de coduri de bare si tag-uri RFID in agricultura, mai ales in ferme zootehnice, utilizabila pe terminale mobile. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pentru PC.     Cu ajutorul aplicatiei f..
594,77 lei
Fara TVA:499,81 lei
Model: HVM-DSK-STD
Rosistem Harvesting Management este o solutie software care automatizeaza procesul de gestionare al activitatii de recoltare a fructelor si legumelor cu zilieri. Include aplicatie back-office si aplicatie POS. Aplicatia back-office permite adaugarea si definirea de articole, adaugarea si defini..
2.379,08 lei
Fara TVA:1.999,23 lei
Pagina 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.