AIDC by Rosistem
Cosul tau

Generatoare de coduri de bare

Componentele Rosistem creaza in mod dinamic coduri de bare ca imagini grafice, nu ca si fonturi. 

Model: BCAXDLL-STD
Rosistem Barcode ActiveX permite utilizarea codurilor de bare în aplicaţiile ce au suport pentru ActiveX-uri. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile soluţii software sau pentru ut..
298,67 lei
Fara TVA:250,98 lei
Model: BCJAVA-STD
Componentele Java pentru generarea de coduri de bare permit utilizarea codurilor de bare în JavaBeans, Applets, Servlets şi clasele Java. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile so..
298,67 lei
Fara TVA:250,98 lei
Model: BCNET-STD
Rosistem Barcode.NET este flexibil şi o puternică componentă.NET ce permite cu uşurinţă crearea de sisteme profesionale de generare şi imprimare a codurilor bare în aplicaţiile dezvoltate în.NET.Rosistem Barcode.NET suportă majoritatea formatelor liniare (1D), formatele poştale şi 2D a codurilor de ..
298,67 lei
Fara TVA:250,98 lei
Model: BCPHP-STD
Clasele PHP pentru generarea de coduri de bare permit celor ce folosesc PHP-ul pentru crearea de website-uri şi de alte soluţii software dezvoltate în PHP posibilitatea de generare şi imprimare a codurilor bare din propriile soluţii. Opțiuni și beneficii peste 50 de simbologii 1D & 2D cal..
298,67 lei
Fara TVA:250,98 lei
Model: BCVCL-STD
Componentele VCL pentru generarea de coduri de bare sunt destinate dezvoltatorilor ce folosesc ca mediu de dezvoltare Delphi. Uşor de integrat în soluţiile software, aceste componente sunt ideal de folosit de dezvoltatorii software care doresc generarea de coduri de bare din propriile soluţii softwa..
298,67 lei
Fara TVA:250,98 lei
Pagina 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.