AIDC by Rosistem
Cosul tau

Rosistem

Model: AGC-WCE-STD
Rosistem AgriCollector este o solutie software pentru colectarea de coduri de bare si tag-uri RFID in agricultura, mai ales in ferme zootehnice, utilizabila pe terminale mobile. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pentru PC.        Cu a..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: AGS-WCE-STD
Rosistem AgriScan este o solutie software pentru scanarea de coduri de bare si tag-uri RFID in agricultura, mai ales in ferme zootehnice, utilizabila pe terminale mobile. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pentru PC.     Cu ajutorul aplicatiei f..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: AST-DSK-1U
Rosistem Assets este o solutie de urmarire a activelor din companie, precum: calculatoare si echipamente IT, mobilier, instrumente si vehicule. Software-ul este de un real folos si pentru gestionarea dosarelor, a cartilor si a imprumuturilor. Solutia este alcatuita dintr-o aplicatie back-office..
2.335,62 lei
Fara TVA:1.962,71 lei
Model: AST-WCE-1UM
Rosistem Assets este o solutie de urmarire a activelor din companie, precum: calculatoare si echipamente IT, mobilier, instrumente si vehicule. Software-ul este de un real folos si pentru gestionarea dosarelor, a cartilor si a imprumuturilor. Solutia este alcatuita dintr-o aplicatie pentru term..
2.335,62 lei
Fara TVA:1.962,71 lei
Model: BCD-WIN-CIEL
Rosistem Barcode Ciel este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Ciel.         La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Ciel. Pen..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: BCD-WIN-CTC
Rosistem Barcode CTCE este o aplicatie pentru PC care permite crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru mijloace fixe si obiecte de inventar din sistemul integrat CTCE.         La pornirea aplicatiei se afiseaza lista mijloacelor fixe si a obiectelor de inve..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: BCG-DSK-STD
Rosistem Barcode Generator este o solutie software pentru crearea de coduri de bare in numeroase formaturi si pentru tiparirea acestora cu orice tip de imprimanta de etichete sau de documente. Platforma permite salvarea codurilor generate pentru proiecte ulterioare si exportul catre aplicatii de pre..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: BCD-WIN-IMM
Rosistem Barcode ImmERP este o solutie software pentru crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele si operatorii listati in ImmERP. Solutia este alcatuita din doua componente: o aplicatia pentru PC si un webservice ce asigura comunicarea intre aplicatia back-office si ImmER..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: BLD-DSK-STD
Rosistem Barcode Label Designer este un software de design si imprimare etichete, usor de folosit, WYSIWYG (what-you-see-is-what-you-get). Va ajuta sa creati etichete cu texte, coduri de bare, imagini si sa le tipariti pe orice tip de imprimante termice sau de documente. Informatiile se importa dire..
700,68 lei
Fara TVA:588,81 lei
Model: BCD-WIN-SAGA
Rosistem Barcode Saga este o aplicatie pentru PC care faciliteaza crearea si imprimarea de etichete cu coduri de bare pentru articolele din Saga.La pornirea aplicatiei se afiseaza lista articolelor ce au setate coduri de bare conform aplicatiei de gestiune Saga. Pentru identificarea cat mai precisa ..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: BCD-DSK-MENTOR
Rosistem Barcode WinMentor ajuta la crearea si imprimarea de etichete pentru articolele gestionate cu ajutorul programului de contabilitate WinMentor. Pentru ca transferul de informatii intre aplicatia de tiparire si platforma de contabilitate sa se desfasoare in timp real, este necesar sa detineti ..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: MSM-DSK-STD
Rosistem Events este o solutie software destinata generarii, imprimarii, scanarii si gestionarii biletelor sau legitimatiilor de acces. Este alcatuita din 3 componente: aplicatie de administrare, aplicatie de generare si tiparire, precum si aplicatie de validare a biletelor sau a legitimatiilor..
1.167,82 lei
Fara TVA:981,36 lei
Model: HVM-DSK-STD
Rosistem Harvesting Management este o solutie software care automatizeaza procesul de gestionare al activitatii de recoltare a fructelor si legumelor cu zilieri. Include aplicatie back-office si aplicatie POS. Aplicatia back-office permite adaugarea si definirea de articole, adaugarea si defini..
2.335,62 lei
Fara TVA:1.962,71 lei
Model: INV-BCL-STD
Rosistem Inventory Collector este o solutie de inventariere destinata utilizarii impreuna cu cititoare de coduri de bare Data Collector. Solutia este alcatuita din doua aplicatii: server si back-office. Aplicatia server creeaza o baza de date in care, cu ajutorul aplicatiei back-office, puteti adaug..
467,12 lei
Fara TVA:392,54 lei
Model: INV-WCE-CTC
Rosistem Inventory CTCE este o solutie software de inventariere a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul integrat CTCE. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil, aplicatie de sincronizare si we..
1.167,82 lei
Fara TVA:981,36 lei
Model: INV-WCE-SAGA
Rosistem Inventory Saga este o solutie software de inventariere a articolelor cu ajutorul terminalelor mobile. Informatiile colectate se transmit catre sistemul de gestiune Saga. Solutia este alcatuita din aplicatie pentru terminal mobil si aplicatie de sincronizare cu Saga.     ..
934,26 lei
Fara TVA:785,09 lei
Model: CIO-WCE-STD
Rosistem Mobile Checking este o solutie de urmarire a fluxului de intrari/iesiri si a stocului curent, alcatuita din 2 aplicatii (back-office si front-office) conectate la o baza de date. Aplicatia back-office se foloseste pe PC pentru setarea nomenclatoarelor de produse, categorii, dimensiuni si cu..
1.167,82 lei
Fara TVA:981,36 lei
Model: BCL-AND-STD
Rosistem Mobile Collector Android este o aplicatie mobila de contorizare a numarului de scanari cu ajutorul terminalelor portabile. Se poate utiliza pentru efectuarea numaratorilor la inventariere sau pentru validarea receptiilor. Prin accesarea optiunii Colectare puteti sa scana coduri de bare..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: BCL-WCE-STD
Rosistem Mobile Collector este o solutie mobila de contorizare a numarului de scanari cu ajutorul terminalelor portabile. Se poate utiliza pentru efectuarea numaratorilor la inventariere sau pentru validarea receptiilor. Solutia are doua componente: aplicatie pentru terminalul mobil si aplicatie pen..
583,91 lei
Fara TVA:490,68 lei
Model: INV-WCE-STD
 Rosistem Mobile Inventory este o solutie de inventariere alcatuita din 2 aplicatii: back-office si front-office. Aplicatia back-office se foloseste pe PC pentru a sincroniza informatiile din baza de date cu cele colectate pe terminalele mobile. Aplicatia front-office se instaleaza direct pe te..
934,26 lei
Fara TVA:785,09 lei
Pagina 1 - 20 din 56 (3 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.