AIDC by Rosistem
Cosul tau

Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb

laser, 1D, cablu PS2, stand, alb

Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS2208, PS2, stand, alb
  • Stoc: La comanda
  • Model: LS2208-SR20001R-KR
464.6117
Fara TVA: 390,43 lei

Cititorul de coduri de bare Zebra LS2208 este portabil, are design ergonomic, greutate redusa si scaneaza precis si rapid coduri de bare 1D imprimate, inclusiv in format redus, de mare densitate (HD - high density) si de pe suprafete usor curbate. Datele capturate de cititor se transmit catre sistemul gazda prin /cablul de date inclus.

Caracteristicile Zebra LS2208

• citeste coduri de bare 1D, precum: EAN, Code 39 si GS1 DataBar, utilizate pe etichete, oferte promotionale, ambalaje, documente arhivate, facturi etc.;
• scaneaza codurile de bare aflate la distanta de pana 63.5 cm;
• recunoaste coduri de bare deteriorate sau imprimate necorespunzator;
• scanarea reusita a codurilor este confirmata acustic, prin alerta sonora personalizabila ca volum si ton si optic, prin led;
• transferul datelor capturate se face prin /cablu de date PS2 (inclus in pret);
• se livreaza cu stand cu tija flexibila care permite utilizarea cititorului pentru scanarea prin prezentare (hands-free);
• rezista la caderi si rostogoliri repetate pe beton de la 1.5 m inaltime;
• se poate folosi in medii cu umiditate intre 5 si 95% si la temperaturi intre 0 si 50°C;
• este usor si are un format potrivit pentru utilizare confortabila pe parcursul unei ture intregi de munca, chiar si de catre operatori fara experienta;
• beneficiaza de garantie de 5 ani.

Mai multe informatii despre Zebra LS2208

Zebra LS2208 este cititorul ideal pentru orice activitate de scanare, datorita vitezei mari (peste 100 de citiri/sec.), a unghiului larg de scanare si a capacitatii de capturare precisa si din prima a codurilor de bare 1D. Eficienta scanarii nu este afectata de lumina directa a soarelui sau de lumina artificiala.

Designul cu maner si trigger face scanner-ul usor si simplu de folosit, inclusiv de catre operatori neexperimentati. Este bine echilibrat si confortabil de utilizat, un avantaj pentru operatori de-a lungul turei de munca.

Cele mai folosite simbologii 1D sunt capturate si transmise automat; daca sunt necesare si alte variante, scannerul este simplu de programat. Cititorul este universal, functioneaza cu /cabluri de date cu interfete diferite: USB, serial RS232, PS2, IBM. De aceea, se poate conecta la aproape orice tip de calculator, sistem POS, echipament industrial sau medical. Standul inclus permite comutarea automata intre scanarea manuala (handheld) si prin prezentare (hands-free).

Zebra LS2208 este fabricat pentru a fi folosit in mod continuu. Suporta numeroase caderi si rostogoliri de la 1.5 m inaltime, inevitabile in conditiile utilizarii zilnice intenisve, iar fereastra de scanare este din sticla cu o rezistenta crescuta la zgariere.

Pentru gestionarea cititoarelor, sunt disponibile aplicatii gratuite precum 123Scan si Scanner Management Service (SMS), dezvoltate de Zebra.

123Scan ajuta la controlarea volumului si a tonalitatii alertei sonore, la gestionarea led-ului pentru notificarea scanarilor reusite si la setarea simbologiilor recunoscute. Permite afisarea informatiilor scanate si accesarea datelor referitoare la model si la numarul de serie al fiecarui cititor in parte. Se poate folosi pentru configurarea unui dispozitiv sau a unui grup de maxim 10 dispozitive instalate in acelasi loc sau chiar in locatii diferite. Este disponibila pentru dispozitive cu sisteme de operare Windows, Android sau iOS.

Scanner Management Service (SMS) permite actualizarea firmware-ului fara stergerea setarilor existente. In plus, ofera informatii despre data producerii, versiunea de firmware, starea bateriei, stadiul de incarcare, analize ale capacitatii de scanare pentru fiecare cititor Zebra conectat. Functioneaza pe dispozitive cu sistem de operare Windows.

Pentru cititoarele de coduri de bare Zebra LS2208 sunt disponibile /cabluri de date USB, Powered USB, serial RS232, PS2, IBM si altele cu caracteristici si dimensiuni variate. Pe langa /cabluri, sunt disponibile si suporturi cu tija flexibila si suporturi fixe (holder).

Unde este util Zebra LS2208

• in comert, la orice punct de vanzare din magazine generale si specializate, pentru scanarea codurilor de pe produse, de pe cupoane si vouchere promotionale, de pe carduri de loialitate, dar si in depozit, pentru receptia bunurilor, pentru reaprovizionarea rafturilor si pentru inventar;
• in activitati administrative din domeniul public (biblioteci, scoli) si privat (companii) pentru predarea, primirea si inventarierea bunurilor si a echipamentelor.

Cititorul de coduri de bare Zebra LS2208  LS2208-SR20001R-KR recunoaste coduri de bare 1D, inclusiv cele de mici dimensiuni imprimate pe hartie mata sau lucioasa ori pe plastic. Este de culoare alba. Alaturi de cititor se livreaza /cablu de date PS2 si stand flexibil.

Prezentarea seriei de cititoare de coduri de bare Zebra LS2208

Cititoare coduri de bare
Tip scanare 1D
Forma Portabil
Conectivitate Cu fir
Tehnologie scanare Laser
Viteza scanare 100 scanari/sec.
Interfata conexiune PS2
Rezistenta Rezistenta la caderi de la 1.5m
Coduri de bare UPC/EAN, UPC/EAN with Supplementals, UCC/EAN 128, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 TriOptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, IATA, GS1 DataBar (formerly RSS) variants, Chinese 2 din 5
Temperatura de operare Intre 0 si 50 grade C
Alimentare 5 V +/- 10%130Ma (mediu), 175mA max
Dimensiuni 15.2 cm H x 6.3 cm W x 8.4 cm D
Greutate 146 grame
Culoare Alb
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.