AIDC by Rosistem
Cosul tau

Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS1203, USB, stand, alb

laser, 1D, cablu USB, stand, alb

Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS1203, USB, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS1203, USB, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS1203, USB, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS1203, USB, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS1203, USB, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS1203, USB, stand, alb
Cititor coduri de bare Motorola Symbol LS1203, USB, stand, alb
  • Stoc: La comanda
  • Model: LS1203-1AZU0100SR
528.836
Fara TVA: 444,40 lei
Acest produs beneficiaza de transport gratuit

Cititorul de coduri de bare Zebra LS1203 este portabil si se foloseste pentru scanarea manuala a codurilor de bare 1D. Este performant si ergonomic, potrivit pentru mediile comerciale unde activitatea se desfasoara non-stop. Datele capturate de cititor se transmit catre sistemul gazda prin /cablul de date inclus.

Caracteristicile Zebra LS1203

• citeste coduri de bare 1D, precum: EAN, Code 39 si GS1 DataBar, utilizate pe etichete, oferte promotionale, ambalaje, facturi etc.;
• scaneaza codurile de bare aflate la distanta de pana la 21.5 cm;
• recunoaste coduri de bare deteriorate sau imprimate necorespunzator;
• scanarea reusita a codurilor este confirmata acustic, prin alerta sonora personalizabila ca volum si ton si optic, prin led;
• se livreaza cu stand flexibil, care permite pozitionarea scanner-ului in diverse unghiuri;
• transferul datelor capturate se face prin /cablu de date USB (inclus in pret);
• rezista la caderi si rostogoliri repetate pe beton de la 1.5 m inaltime;
• se poate folosi in medii cu umiditate intre 5 si 95% si la temperaturi intre 0 si 50°C;
• este usor si ergonomic, ceea ce il face confortabil in utilizare;
• beneficiaza de garantie de 3 ani.

Mai multe informatii despre Zebra LS1203

Datorita capacitatii de cititre a oricarui cod de bare 1D, Zebra LS1203 este ideal in magazinele mici, de la casa de marcat si pana in depozit. Este performant, asa ca reduce la minim necesitatea introducerii manuale a codurilor de bare, ceea ce contribuie la precizia tranzactiilor cu clientii si a operatiunilor de inventariere.

Carcasa de plastic extrem de rezistent protejeaza cititorul de inevitabilele caderi si loviri zilnice. La durabilitatea cititorului contribuie designul cu o singura placa de circuite si elementul de scanare.

Instalarea cititorului este foarte simpla si nu presupune existenta vreunui driver sau a unui alt software special. Pentru configurare, se pot utiliza codurile de bare pentru programare din manual sau una din aplicatiile de mai jos, utile si pentru gestionarea cititoarelor.

123Scan ajuta la controlarea volumului si a tonalitatii alertei sonore, la gestionarea led-ului pentru notificarea scanarilor reusite si la setarea simbologiilor recunoscute. Permite afisarea informatiilor scanate si accesarea datelor referitoare la model si la numarul de serie al fiecarui cititor in parte. Se poate folosi pentru configurarea unui dispozitiv sau a unui grup de maxim 10 dispozitive instalate in acelasi loc sau chiar in locatii diferite. Este disponibila pentru dispozitive cu sisteme de operare Windows, Android sau iOS.

Scanner Management Service (SMS) permite actualizarea firmware-ului fara stergerea setarilor existente. In plus, ofera informatii despre data producerii, versiunea de firmware, starea bateriei, stadiul de incarcare, analize ale capacitatii de scanare pentru fiecare cititor Zebra conectat. Functioneaza pe dispozitive cu sistem de operare Windows.

Pentru cititoarele de coduri de bare Zebra LS1203 sunt disponibile si alte /cabluri de date USB, serial RS232, PS2 sau IBM cu diferite caracteristici si dimensiuni, precum si standuri cu tija fixa sau flexibila.

Unde este util Zebra LS1203

• in comert, la orice punct de vanzare din magazine generale si specializate, pentru scanarea codurilor de pe produse, de pe cupoane si vouchere promotionale, de pe carduri de loialitate, dar si in depozit, pentru receptia bunurilor, pentru reaprovizionarea rafturilor si pentru inventar.

Cititorul de coduri de bare Zebra LS1203  LS1203-1AZU0100SR recunoaste coduri de bare 1D imprimate. Este de culoare alba. Alaturi de cititor se livreaza /cablu de date USB si stand cu tija flexibila.

Cititoare coduri de bare
Tip scanare 1D
Forma Portabil
Conectivitate Cu fir
Tehnologie scanare Laser
Viteza scanare 100 scanari/sec.
Interfata conexiune USB
Rezistenta Rezista la caderi de la 1.5m pe asflat
Coduri de bare UPC/EAN, UPC/EAN with Supplementals, UCC/EAN 128, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 TriOptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, IATA, GS1 DataBar (formerly RSS) variants, Chinese 2 of 5
Temperatura de operare 0° - 50°C
Alimentare 5 +/-10%VDC @ 100 mA (Stand by: < 35 mA)
Altele Cablu USB si stand inclus
Dimensiuni 6.2 cm H x 18 cm L x 6 cm W
Greutate 122g
Culoare Negru
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.