AIDC by Rosistem
Cosul tau

Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru

imager, 1D, IP42, cablu USB, negru

Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
Cititor coduri de bare Motorola Symbol Li2208, USB, negru
  • Stoc: La comanda
  • Model: LI2208-SR7U2100AZW
368.2455
Fara TVA: 309,45 lei

Cititorul de coduri de bare Zebra LI2208 este portabil si se foloseste pentru scanarea manuala a codurilor de bare 1D. Este la fel de fiabil si de ergonomic precum modelul anterior - LS2208, insa scaneaza de la o distanta mai mare si recunoaste coduri digitale, prezentate pe telefoane mobile. Datele capturate de cititor se transmit catre sistemul gazda prin /cablul de date inclus.

Caracteristicile Zebra LI2208

• citeste coduri de bare 1D, precum: EAN, Code 39 si GS1 DataBar, utilizate pe etichete, oferte promotionale, ambalaje, documente arhivate, facturi etc.;
• scaneaza codurile de bare aflate la distanta de pana la 1.4 M;
• recunoaste coduri de bare deteriorate sau imprimate necorespunzator;
• scanarea reusita a codurilor este confirmata acustic, prin alerta sonora personalizabila ca volum si ton si optic, prin led;
• transferul datelor capturate se face prin /cablu de date USB (inclus in pret);
• rezista la caderi si rostogoliri repetate pe beton de la 1.8 m inaltime;
• se poate folosi in medii cu umiditate intre 5 si 95% si la temperaturi intre 0 si 50°C;
• este usor si ergonomic, ceea ce il face confortabil in utilizare;
• beneficiaza de garantie de 5 ani.

Mai multe informatii despre Zebra LI2208

Capturarea codurilor de bare se realizeaza din aproape orice unghi sunt scanate, fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa manevreze suplimentar cititorul. Scanarea se realizeaza rapid, indifirent de modul de prezentare al codurilor: imprimate pe hartie, pe plastic sau electronic, pe ecranul smartphone-ului, pe tableta sau pe PC. Standul inclus permite comutarea automata intre scanarea manuala (handheld) si prin prezentare (hands-free).

Pentru gestionarea cititoarelor, sunt disponibile aplicatii gratuite precum 123Scan si Scanner Management Service (SMS), dezvoltate de Zebra.

123Scan ajuta la controlarea volumului si a tonalitatii alertei sonore, la gestionarea led-ului pentru notificarea scanarilor reusite si la setarea simbologiilor recunoscute. Permite afisarea informatiilor scanate si accesarea datelor referitoare la model si la numarul de serie al fiecarui cititor in parte. Se poate folosi pentru configurarea unui dispozitiv sau a unui grup de maxim 10 dispozitive instalate in acelasi loc sau chiar in locatii diferite. Este disponibila pentru dispozitive cu sisteme de operare Windows, Android sau iOS.

Scanner Management Service (SMS) permite actualizarea firmware-ului fara stergerea setarilor existente. In plus, ofera informatii despre data producerii, versiunea de firmware, starea bateriei, stadiul de incarcare, analize ale capacitatii de scanare pentru fiecare cititor Zebra conectat. Functioneaza pe dispozitive cu sistem de operare Windows.

Pentru cititoarele de coduri de bare Zebra LI2208 sunt disponibile si alte /cabluri de date USB si serial RS232 cu diferite caracteristici si dimensiuni, precum si standuri cu tija flexibila.

Unde este util Zebra LI2208

• in comert, la orice punct de vanzare din magazine generale si specializate, pentru scanarea codurilor de pe produse, de pe cupoane si vouchere promotionale, de pe carduri de loialitate, dar si in depozit, pentru receptia bunurilor, pentru reaprovizionarea rafturilor si pentru inventar;
• in unitati de productie, pentru urmarirea fluxului de fabricare si pentru procesarea comenzilor;
• pentru simplificarea procedurii de check-in la hoteluri, pentru controlul accesului la evenimente si concerte, pentru verificarea documentelor de calatorie si aetichetelor de bagaje la aeroport.

Cititorul de coduri de bare Zebra LI2208  LI2208-SR7U2100AZW recunoaste coduri de bare 1D imprimate sau electronice, prezentate pe tablete ori telefoane mobile. Este de culoare neagra. Alaturi de cititor se livreaza /cablu de date USB.

Prezentarea si testarea seriei de cititoare de coduri de bare Zebra LI2208

Cititoare coduri de bare
Tip scanare 1D
Forma Portabil
Conectivitate Cu fir
Tehnologie scanare Imager liniar
Viteza scanare 547 scanari/sec.
Interfata conexiune USB
Rezistenta Uz generalClasa de protectie: IP42
Coduri de bare UPC/EAN: UPC-A, UPC-E, UPC-E1, EAN-8/JAN 8, EAN-13/JAN 13, Bookland EAN, Bookland ISBN Format, UCC Coupon Extended Code, ISSN EAN Code 128 Including GS1-128, ISBT 128, ISBT Concatenation, Code 39 including Trioptic Code 39, ConvertCode 39 to Code 32 (Italian Pharmacy Code), Code 39 Full ASCII Conversion Code 93 Code 11 Matrix 2 of 5 Interleaved 2 of 5 (ITF) Discrete 2 of 5 (DTF) Codabar(NW - 7) MSI Chinese 2 of 5 IATA Inverse 1-D (except all GS1 DataBars) GS1 DataBar including GS1 DataBar-14, GS1 DataBar Limited, GS1 DataBar Expanded
Temperatura de operare 0° C to 50° C
Alimentare 5VDC ± 10%
Dimensiuni 16 x 6.7 x 9.9 cm
Greutate 0.14 kg
Culoare negru
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.