AIDC by Rosistem
Cosul tau

Cititor coduri de bare Honeywell Voyager MK9540, serial, kit, alb

laser, 1D, cablu serial spiralat, stand, alimentator, alb

Cititor coduri de bare Honeywell Voyager MK9540, serial, kit, alb
Cititor coduri de bare Honeywell Voyager MK9540, serial, kit, alb
  • Stoc: La comanda
  • Model: MK9540-77C41
832.8572
Fara TVA: 699,88 lei
Acest produs beneficiaza de transport gratuit

Cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 9540 este portabil si se foloseste pentru scanarea manuala a codurilor de bare 1D imprimate. Datele capturate de cititor se transmit catre sistemul gazda prin /cablul de date inclus.

Caracteristicile Honeywell Voyager 9540

• CodeGate: cu o singura apasare de buton, orice cod de bare 1D standard, inclusiv GS1 DataBar este citit, decodat si transmis;
• senzor infrarosu pentru coduri de bare: la detectarea unui cod de bare, cititorul se activeaza automat;
• scaneaza codurile de bare aflate la distanta de pana la 25.4 cm;
• scanarea reusita a codurilor este confirmata acustic, prin alerta sonora si optic, prin led;
• se livreaza cu stand fix, pentru scanarea codurilor de bare prin prezentare;
• transferul datelor capturate se realizeaza prin /cablu de date serial RS232 (inclus in pret);
• rezista caderilor pe beton de la 1.5 m inaltime;
• suporta conditii de mediu precum umiditate intre 5 - 95% si temperaturi intre 0 si +40°C;
• este compact, performant si usor de folosit;
• beneficiaza de garantie de 5 ani.

Mai multe informatii despre Honeywell Voyager 9540

Cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 9540 scaneaza rapid si precis coduri de bare 1D, chiar daca sunt slab imprimate, decolorate sau murdare. Tehnologia CodeGate inclusa gestioneaza modul de transmitere al codurilor de bare scanate. Daca functia nu este activa, codurile sunt scanate, decodate si transmise in acelasi timp. Daca functia este activa, scanner-ul citeste automat codul de bare aflat in raza sa de actiune, dar transmiterea codului se face doar daca operatorul apasa trigger-ul. Functia este utila mai ales cand este necesar ca doar codurile corecte sa fie transmise mai departe, de exemplu cand se scaneaza un cod dintr-o lista sau cand exista mai multe coduri de bare pe un produs, asa cum e cazul bunurilor electronice sau medicale. Activarea si dezactivarea functiei se fac prin scanarea unui cod de bare. Cititorul recunoaste asezarea in stand si trece automat la scanarea prin prezentare.

Programarea scanner-ului se realizeaza fie cu ajutorul codurilor de bare din manualul de utilizare inclus, fie prin MetroSet 2, un software gratuit pus la dispozitie de producator, descarcabil de aici. Aplicatia functioneaza pe sistemele de operare Windows. Este necesara conectarea scanner-ului la sistemul gazda printr-un /cablu serial.

Cititoarele din seria Honeywell Voyager 9540 recunosc coduri de bare 1D, inclusiv simbologia GS1 DataBar. Transferul datelor capturate se poate face prin mai multe tipuri de /cabluri: USB, serial sau IBM. Pentru cititoarele din serie sunt disponibile diverse tipuri de standuri: suport fix (holder) pentru montare pe perete, tripod si suport inalt, cu tija rigida.

Unde este util Honeywell Voyager 9540

• in activitatile comerciale din magazinele generale si de specialitate, in baruri si restaurante, pentru scanarea codurilor de bare de pe produse, pentru scanarea codurilor de bare corespunzatoare produselor vandute vrac, pentru preparate speciale etc.

Cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 9540 MK9540-77C41 recunoaste coduri de bare 1D imprimate. Este de culoare alba. Alaturi de cititor se livreaza /cablu de date serial RS232, alimentator si tripod rigid.

Cititoare coduri de bare
Tip scanare 1D
Forma Portabil
Conectivitate Cu fir - coiled
Tehnologie scanare Laser
Viteza scanare 72 scanari/secunda
Interfata conexiune Serial (RS232)
Rezistenta Uz general Sigilat pentru a nu permite patrunderea impuritatilor Rezistent la multiple caderi la o inaltime de 1.5 m
Coduri de bare Citeste cu usurinta toate codurile de bare 1D si GS1 DataBar
Temperatura de operare 0°C - 40°C
Alimentare 5 VDC + 0.25 V 500 mW 100 mA typical @ 5 VDC
Altele Distanta de scanare: 229mm Sursa de lumina: dioda laser 650nm Citeste pana la 80 caractere 7 tonuri sau silentios leduri: verde, galben, rosu
Dimensiuni 198 x 78 x 56mm
Greutate 149g
Culoare Alb
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.