AIDC by Rosistem
Cosul tau

Cititor coduri de bare Honeywell Voyager 1250g, USB, alb

laser, 1D, IP41, cablu USB, alb

Cititor coduri de bare Honeywell Voyager 1250g, USB, alb
Cititor coduri de bare Honeywell Voyager 1250g, USB, alb
Cititor coduri de bare Honeywell Voyager 1250g, USB, alb
Cititor coduri de bare Honeywell Voyager 1250g, USB, alb
Cititor coduri de bare Honeywell Voyager 1250g, USB, alb
  • Stoc: La comanda
  • Model: 1250G-1USB
591.9893
Fara TVA: 497,47 lei
Acest produs beneficiaza de transport gratuit

Cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 1250g este portabil si se foloseste pentru scanarea manuala a codurilor de bare 1D imprimate. Datele capturate de cititor se transmit catre sistemul gazda prin /cablul de date inclus.

Caracteristicile Honeywell Voyager 1250g

• CodeGate: cu o singura apasare de buton, orice cod de bare 1D standard, inclusiv GS1 DataBar este citit, decodat si transmis;
• scaneaza codurile de bare aflate la distanta de pana la 58.4 cm;
• scanarea reusita a codurilor este confirmata acustic, prin alerta sonora si optic, prin led;
• transferul datelor capturate se realizeaza prin /cablu de date USB (inclus in pret);
• rezista la 30 de caderi pe beton de la 1.5 m inaltime;
• suporta conditii de mediu precum umiditate intre 5 - 95% si temperaturi intre 0 si +40°C;
• este compact, performant si usor de folosit;
• beneficiaza de garantie de 5 ani.

Mai multe informatii despre Honeywell Voyager 1250g

Cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 1250g este o varianta actualizata a cititoarelor Voyager 1200g. Pastreaza performanta de cititre a codurilor de bare 1D, dar este imbunatatita distanta de scanare, astfel ca acum operatorii pot scana fara efort produse aflate la baza cosului de cumparaturi sau pe cele mai inalte rafturi. O alta diferenta fata de varianta anterioara, este setarea automata: dupa conectarea la sistemul gazda, Voyager 1250g recunoaste tipul de interfata folosit si se configureaza in consecinta, ceea ce scurteaza procedura de instalare.

Pentru configurarea cititoarelor si pentru actualizarea firmware-ului, Honeywell ofera aplicatia gratuita EZConfig Cloud for Scanning. Aplicatia este usor de folosit atat de utilizatori incepatori cat si avansati. Recunoaste automat tipul de echipament, ca este cu fir sau fara fir, precum si interfata, ceea ce permite conectarea imediata si actualizarea cititorului. Utilizatorii pot compara configuratiile dispozitivelor si le pot clona pentru alte echipamente. Un mare avantaj al aplicatiei este ca ofera posibilitatea configurarii de la distanta a cititoarelor, prin trimiterea prin e-mail a codurilor de bare pentru programare. Astfel, nu mai este necesara deplasarea tehnicienilor pentru configurarea manuala si individuala a fiecarui cititor. Sunt incluse link-uri catre numeroase resurse de ajutor. Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare Windows.

Cititoarele din seria Honeywell Voyager 1250g recunosc coduri de bare 1D, inclusiv simbologia GS1 DataBar. Transferul datelor colectate se poate face prin /cablu USB, serial RS232 sau IBM. Pentru cititoarele din serie sunt disponibile diverse tipuri de standuri: suport fix (holder) pentru montare pe spatiul de lucru sau pe perete, un stand flexibil de 23 cm, doua variante de tripoduri, din care unul rigid (19 cm) si unul flexibil (23 cm).

Unde este util Honeywell Voyager 1250g

• in activitatile comerciale din magazinele generale si de specialitate, pentru scanarea codurilor de bare de pe produse si pentru inventariere;
• in unitati de productie, pentru urmarirea fluxului tehnologic si pentru procesarea comenzilor.

Cititorul de coduri de bare Honeywell Voyager 1250g – 1250G-1USB recunoaste coduri de bare 1D imprimate. Este de culoare alba. Alaturi de cititor se livreaza /cablu de date USB.

Cititoare coduri de bare
Tip scanare 1D
Forma Portabil
Conectivitate Cu fir
Tehnologie scanare Laser
Interfata conexiune USB
Rezistenta Uz general rezistent la multiple caderi de la o inaltime de 1.5 m clasa de protectie: IP41
Coduri de bare 1D, GS1 DataBar
Temperatura de operare 0°C - 40°C
Alimentare 5V +/- 5%
Altele Distanta de scanare: 446mm unghi de scanare: 30° (pe orizontal)
Dimensiuni 60 x 168 x 74mm
Greutate 0,13kg
Culoare Alb
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.