AIDC by Rosistem
Cosul tau

Cititoare coduri de bare de masa 1D/2D

Cititoarele de coduri de bare de masa sunt destinate solutiilor POS si permit citirea codurilor de bare liniare sau bidimensionale. Pot fi folosite in solutii de check-in/check-out, pe linia de productie, in gestiunea marfurilor si in solutii POS.

Model: DS457-DP20009
Cititorul de coduri de bare Zebra DS457-DPM este stationar si se foloseste pentru scanarea hands free a codurilor de bare 1D si 2D in format imprimat si electronic, inclusiv codurile DPM. Este util si pentru scanarea de imagini. Dimensiunile reduse faciliteaza montarea discreta (de exemplu..
3.069
Fara TVA:2.579
Model: DS457-SRER20004
Cititorul de coduri de bare Zebra DS457-SR este stationar si se foloseste pentru scanarea hands free a codurilor de bare 1D si 2D in format imprimat si electronic. Este util si pentru scanarea de imagini. Dimensiunile reduse faciliteaza montarea discreta (de exemplu, sub tejghea) si integrarea in si..
1.067
Fara TVA:897
Model: DS457-SREU20004
Cititorul de coduri de bare Zebra DS457 este stationar si se foloseste pentru scanarea hands free a codurilor de bare 1D si 2D in format imprimat si electronic. Este util si pentru scanarea de imagini. Dimensiunile reduse faciliteaza montarea discreta (de exemplu, sub tejghea) si integrare..
1.041
Fara TVA:875
Pagina 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.