AIDC by Rosistem
Cosul tau

Blog RSS Feed

04 aug. 15 Septembrie - Webinar
0 10
15 Septembrie, ora 12:00Webinar: "Un pas înainte către tehnologizarea depozitelor"ROSISTEM WMS + DATALOGICROSISTEM a devenit partener oficial ISV (Independent Software Vendor) pentru DATALOGIC. Astfel împreună vă invităm să participați la webinarul d..
22 apr. Ce sunt codurile de bare
Catalin 0 121
Istoria codurilor de bare În 1932 un proiect ambiţios a fost demarat de un mic grup de studenţi de la Universitatea Harvard conduşi de Wallace Flint. Produselor le erau anexate puncte de reper din cataloage de produse şi erau centralizate într-o bază..
22 apr. OCR - Optical character recognition (Recunoașterea Optică a Caracterelor)
Catalin 0 206
OCR - Optical character recognition (Recunoașterea Optică a Caracterelor) reprezintă translatarea mecanică sau electornică a imaginilor cu scris tipărit sau printat (de obicei scanat) în text editabil. OCR este un domeniu de cercetare în recunoaște..
22 apr. Identificare prin RFID
Catalin 0 98
Tehnologia de identificare a produselor prin unde radio ce stă la baza etichetelor electronice inteligente ar putea atenta la supremaţia de aproape un sfert de secol pe care codurile de bare o au în domeniul etichetării şi recunoaşterii produselor. D..
22 apr. Tehnologiile biometrice
Catalin 0 98
În societatea globală actuală este necesară mai mult ca oricând identificarea indivizilor. Identificarea bazată pe tehnologii biometrice câștigă teren în față metodelor clasice de identificare bazate pe parole și dispozitve de criptare din cauza limi..
22 apr. Atribuire si alocare indicativ unic pentru codurile de bare EAN-13 dimensiune fixa
Catalin 0 125
Atribuirea sau alocarea de coduri de bare este necesara atat producatorilor, cat si importatorilor sau exportatorilor in vederea distribuirii produselor in magazinele, supermarket-urile sau hipermarket-urile dotate cu echipamente de citire a codurilo..
22 apr. Coduri de bare 2D
Catalin 0 304
Dacă aveți un cod de bare care este format dintr-o seria de rânduri unul peste altul, sau dintr-o matrice formată din pătrate, romburi, cercuri sau puncte, atunci aveţi un cod de bare 2-dimensional. Mai multe informații despre codurile de bare bidim..
22 apr. Coduri de bare postale
Catalin 0 164
Dacă aveți un cod de bare care este format dintr-o serie de bare - unele mai subţiri, altele mai groase, cu aproximativ acelaşi spaţiu între ele, iar opţional înălțimea barelor să fie diferită, atunci este posibil să aveți un format de coduri de bare..
22 apr. Coduri de bare liniare
Catalin 0 234
Dacă aveţi un cod de bare care conţine o serie de bare - unele mai subţiri, altele mai groase - atunci este posibil să fie unul din următoarele coduri de bare:1. Verificaţi cu atenţie la textul de sub codul de bare, mai ales la barele mai lungi de pe..
05 ian. Lansare magazin online
Catalin 0 152
Ne bucuram ca incepand cu anul 2020 am reusit sa lansam primul nostru magazin online. Dupa 17 ani de activitate in domeniul AIDC (Automatic identification and data capture) am lansat magazinul online www.aidc.ro in care incercam sa adunam cele mai bu..
Pagina 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.