AIDC by Rosistem
Cosul tau

Blog RSS Feed

09 ian. ROSISTEM împlinește 20 de ani!
0 106
ROSISTEM împlinește 20 de ani!Pe 9 ianuarie 2003 a fost înființată ROSISTEM.ro SRL, companie 100% românească. Gândită pentru a furniza soluţii IT&C în domeniul identificării automate prin dezvoltarea de software customizat și furnizarea de echipament..
23 dec. Pachet etichetare PRINT START
0 130
Ai nevoie de o solutie simpla pentru tiparit etichete cu coduri de bare? Am creat pentru tine pachetul PRINT START care contine: ✅ software pentru generare si tiparire etichete cu coduri de bare; ✅ imprimanta de etichete; ✅ etichete si riboane. Si..
09 nov. Pachet PROMO - Sistem complet de inventariere
0 158
Trebuie sa faci inventarul si nu mai vrei sa il faci pe hartie?Am creat pentru tine PACHETUL pentru INVENTAR care contine:✅ software pentru inventariere;✅ terminal mobil pentru scanarea codurilor de bare;✅ imprimanta de etichete;✅ etichete din plasti..
04 aug. 15 Septembrie - Webinar
0 192
15 Septembrie, ora 12:00Webinar: "Un pas înainte către tehnologizarea depozitelor"ROSISTEM WMS + DATALOGICROSISTEM a devenit partener oficial ISV (Independent Software Vendor) pentru DATALOGIC. Astfel împreună vă invităm să participați la webinarul d..
22 apr. Ce sunt codurile de bare
Catalin 0 326
Istoria codurilor de bare În 1932 un proiect ambiţios a fost demarat de un mic grup de studenţi de la Universitatea Harvard conduşi de Wallace Flint. Produselor le erau anexate puncte de reper din cataloage de produse şi erau centralizate într-o bază..
22 apr. OCR - Optical character recognition (Recunoașterea Optică a Caracterelor)
Catalin 0 732
OCR - Optical character recognition (Recunoașterea Optică a Caracterelor) reprezintă translatarea mecanică sau electornică a imaginilor cu scris tipărit sau printat (de obicei scanat) în text editabil. OCR este un domeniu de cercetare în recunoaște..
22 apr. Identificare prin RFID
Catalin 0 297
Tehnologia de identificare a produselor prin unde radio ce stă la baza etichetelor electronice inteligente ar putea atenta la supremaţia de aproape un sfert de secol pe care codurile de bare o au în domeniul etichetării şi recunoaşterii produselor. D..
22 apr. Tehnologiile biometrice
Catalin 0 257
În societatea globală actuală este necesară mai mult ca oricând identificarea indivizilor. Identificarea bazată pe tehnologii biometrice câștigă teren în față metodelor clasice de identificare bazate pe parole și dispozitve de criptare din cauza limi..
22 apr. Atribuire si alocare indicativ unic pentru codurile de bare EAN-13 dimensiune fixa
Catalin 0 896
Atribuirea sau alocarea de coduri de bare este necesara atat producatorilor, cat si importatorilor sau exportatorilor in vederea distribuirii produselor in magazinele, supermarket-urile sau hipermarket-urile dotate cu echipamente de citire a codurilo..
22 apr. Coduri de bare 2D
Catalin 0 1124
Dacă aveți un cod de bare care este format dintr-o seria de rânduri unul peste altul, sau dintr-o matrice formată din pătrate, romburi, cercuri sau puncte, atunci aveţi un cod de bare 2-dimensional. Mai multe informații despre codurile de bare bidim..
22 apr. Coduri de bare postale
Catalin 0 696
Dacă aveți un cod de bare care este format dintr-o serie de bare - unele mai subţiri, altele mai groase, cu aproximativ acelaşi spaţiu între ele, iar opţional înălțimea barelor să fie diferită, atunci este posibil să aveți un format de coduri de bare..
22 apr. Coduri de bare liniare
Catalin 0 4469
Dacă aveţi un cod de bare care conţine o serie de bare - unele mai subţiri, altele mai groase - atunci este posibil să fie unul din următoarele coduri de bare:1. Verificaţi cu atenţie la textul de sub codul de bare, mai ales la barele mai lungi de pe..
05 ian. Lansare magazin online
Catalin 0 353
Ne bucuram ca incepand cu anul 2020 am reusit sa lansam primul nostru magazin online. Dupa 17 ani de activitate in domeniul AIDC (Automatic identification and data capture) am lansat magazinul online www.aidc.ro in care incercam sa adunam cele mai bu..
Pagina 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Te informam ca ne-am actualizat termenii si conditiile conform noilor reguli GDPR. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul politicii de confidentialitate. Rosistem utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.